Är du driven i försäljning och vill accelerera e-handeln hos andra? Häng på oss!

Nu söker vi dig som har sälj i ryggmärgen, är grym på Ecom och vill vara med och transformera e-handeln. Rollen är kombinerad sälj och e-handelskonsult där du kommer jobba med att prospektera fram nya kunder, bygga relationer och sälja våra tjänster. Du kommer även att arbeta som konsult och boosta våra kunders e-handel. Det kanske låter som ett helt vanligt jobb? Det stämmer inte! Hos oss är du en del av ett grymt gäng som erbjuder de bästa tjänsterna och servicen i stan.

Vi söker dig som är prestigelös och brinner för kundmöten och försäljning och gillar utmaningen att sälja in komplexa konsulttjänster till Sveriges e-handelsföretag. Du gillar tanken av att själv sätta upp säljprocesser och möta nya företag såväl som redan befintliga kunder. Du tycker att det är sjukt kittlande när försäljningssiffrorna i en e-handel ökar och har en förmåga att se vad som krävs för att få siffrorna att gå i rätt riktning. Och du har en erfarenhet av e-handel som kan hjälpa våra kunder upp på nya nivåer.

Improove Growth är ett dotterbolag till Improove Development som arbetat och byggt e-handel i över tio år. Improove Growth fokuserar på konsulttjänster inom E-handelschefens breda ansvarsområde. Vårt fokus ligger på att bistå med spetskompetens, analys och utförande för att snabbt kunna se en ökad trafik och konvertering hos kunden. Improove-gruppen har idag ca 55 anställda med kontor i tre olika länder och utvecklar e-handelsplattformar i Salesforce och Magento/Adobe. 

Improove Growth erbjuder

Omväxlande och utmanande arbetsuppgifter i ett företag som brinner för e-handel och att hjälpa sina kunder inom detta område. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med övriga i teamet. Om du söker ett team där du får vara med och forma en växande verksamhet så är detta ditt tillfälle.

Kvalifikationer vi söker är

•Gedigna kunskaper inom e-handel är en förutsättning 

Erfarenhet av försäljning med goda resultat i minst två år, gärna från konsultbranschen.

• Meriterande är också utbildning inom e-handelsområdet

• Svenska och engelska flytande i tal och skrift

Egenskaper vi söker är

• Utåtriktad, affärsmässig, bra social kompetens och noggrann

• Ansvarsfull och har bra samarbetsförmåga

• Drivs av tillväxt, försäljning och avslut

• Lyhörd och innovativ som stimuleras av bra kundorienterade lösningar

• Prestigelös

 

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med Improove Growth, Anneli Furustad tfn 070-7495298. Ansök genom att skicka ett mail till anneli@improove.se.