Våra tjänster

Öka er omsättning online med våra tjänster

Har ni inte tillräckligt med resurser eller kompetens? Har ni växtvärk eller växer ni kanske inte alls? Vi hjälper er nå era mål, hela vägen från prioritering till genomförande. Vårt Scooringcard är en bra start för att hitta rätt ände för just er att börja i. 

Hyr en E-handelschef
Är ni utan E-handelschef eller vill stötta den ni har? Ta in en expert på hel- eller deltid för att driva er E-handel framåt och öka omsättningen. Ni får en expert på plats som har ett helt team bakom sig. Vi analyserar och förbättrar teamets arbetssätt för att få fler besökare till sajten, synas bättre på Google, stärka er annonsering,  vässa sajtens struktur med mera.

Att ta hjälp utifrån ger ett annat perspektiv och en extra boost, oavsett om ni är en start-up som behöver någon en dag i veckan eller ett större bolag i behov av en interimlösning.

Vårt Scooringcard -Analys och råd för er onlineförsäljning
Hela er digitala försäljning delas in i nio områden som analyseras noga. I varje område djupdyker vi i 15 frågeställningar och ger er konkreta rekommendationer på hur ni kan prestera ännu bättre. Ni kan jobba vidare med rekommendationerna själva, eller ta hjälp av oss för att implementera förbättringarna och nå högre resultat.

Marketing automation – Automatiska mailutskick
Mejl kan fungera bra både för att skicka säljerbjudanden och för att bygga en bra relation med era kunder. Bli riktigt relevanta genom att spåra hur kunder rör sig på er sida och skicka anpassade erbjudanden. Med en vass strategi kan faktiskt hela 20 % av era intäkter komma från mej.

Sociala medier – Finns era kunder på Sociala Medier? JA! 
Idag sker en stor del av livet i sociala medier. Man diskuterar, läser nyheter, jämför produkter och handlar här. Visa upp era produkter för just er målgrupp i kanalerna de använder. Vill ni veta vad sociala medier skulle kunna göra för er verksamhet? Prata med oss. 

Sökmotoroptimering (SEO) – 38% klickar på första organiska platsen på Google, finns ni där? 
Att ”googla” är det vanligaste sättet att hitta något på internet idag. Om ni inte syns ordentligt på Google, finns ni knappt alls. För att verkligen lyckas behöver er sajt vara tekniskt bra, ha rätt struktur och vasst innehåll. Vi analyserar sajten och ger er det strategiska och operativa stöd ni behöver för att öka er synlighet.

Konverteringsoptimering – Få fler att bli kunder
Allt på er sajt påverkar hur besökarna agerar; bilder, texter, färger, former, struktur och flöden. Genom att systematiskt testa, mäta och justera hittar ni rätt väg för att få fler besökare att bli betalande kunder. Vi är experter på att optimera sajter och kan hjälpa er nå era mål snabbare.få 

Analys –Vill ni lära känna era kunder bättre?
Vi börjar med att analysera den data som finns för att förstå hur vi ska agera för ett bättre resultat. Vi låter data visa oss vägen till de främsta kunderna, de bästa sidorna och vad vi kan göra för att få fler bra kunder och bra sidor.

Strategi – Bygg ett vinnande team och nå framgång
Är ni osäkra vem  som ska göra vad eller vilka roller som behövs i ett E-handelsteam? En tydlig och effektiv organisation är A och O för att lyckas. Vi kan hjälpa er sätta upp en stark organisation med potential att öka försäljningen, antingen i en workshop eller löpande över tid.

Din externa e-com avdelning – ett helt team av experter
Behöver du hjälp att bemanna upp? Kanske någon som kan ta befälet, någon som kan hjälpa er analysera eller som ger er synlighet på Google en knuff i rätt riktning? Prata med oss om era behov och se hur vi kan hjälpa er.